Twee nieuwe thema’s! 3

Krachtbronnen zet basisschoolleerlingen stevig in hun schoenen. Om basisschoolleerlingen te enthousiasmeren en te boeien is het nodig om aan te sluiten bij hun belevingswereld. Krachtbronnen doet dat door diverse werkvormen af te wisselen.

Krachtbronnen zet basisschoolleerlingen stevig in hun schoenen.

Om basisschoolleerlingen te enthousiasmeren en te boeien is het nodig om aan te sluiten bij hun belevingswereld. Krachtbronnen doet dat door diverse werkvormen af te wisselen. Krachtbronnen zet basisschoolleerlingen stevig in hun schoenen. Om basisschoolleerlingen te enthousiasmeren en te boeien is het nodig om aan te sluiten bij hun belevingswereld. Krachtbronnen doet dat door diverse werkvormen af te wisselen. Om basisschoolleerlingen te enthousiasmeren en te boeien is het nodig om aan te sluiten bij hun belevingswereld. Krachtbronnen doet dat door diverse werkvormen af te wisselen. Krachtbronnen zet basisschoolleerlingen stevig in hun schoenen. Om basisschoolleerlingen te enthousiasmeren en te boeien is het nodig om aan te sluiten bij hun belevingswereld. Krachtbronnen doet dat door diverse werkvormen af te wisselen.

Om basisschoolleerlingen te enthousiasmeren en te boeien is het nodig om aan te sluiten bij hun belevingswereld. Krachtbronnen doet dat door diverse werkvormen af te wisselen. Krachtbronnen zet basisschoolleerlingen stevig in hun schoenen. Om basisschoolleerlingen te enthousiasmeren en te boeien is het nodig om aan te sluiten bij hun belevingswereld. Krachtbronnen doet dat door diverse werkvormen af te wisselen.< Terug naar nieuws overzicht